onsdag den 26. august 2015


Normandiet blomstrer

Vi var i Normandiet i juli, hvor vi holdt vores sommerferie, og jeg må sige jeg faldt på halen over de mange blomsterkummer, ampler, altankasser, rundkørsler og andre vejanlæg der var tilplantet i de flotteste farver og kombinationer, det er simpelthen utroligt at selv mange af de små byer har etableret de flotteste tilplantede ampler i lygtepælene, blomsterkummer langs fortovskanten og skulle byen være så heldig at have en bro over en å eller flod kan man være helt sikker på, at tilplantede kummer hænger langs broens gelænder.
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 


 

 Tænk hvis vi havde sådan en tradition i Danmark, så ville meget se anderledes ud i bybilledet i vores lille land, men når det nu ikke er helt sådan en tradition vi har i Danmark, er det jo dejligt vi kan tage ud og nyde det i udlandet, og jeg må sige jeg virkelig er blevet inspireret.



 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
Efter nogle dage i Normandiet begyndte jeg at tage billeder af de mange flotte tilplantninger, for mange af blomstersammensætningerne ville jeg gerne have billeder af, da jeg synes de var super inspirerende. Efterfølgende blev det et must at få taget blomsterbilleder når vi kørte igennem en by, så derfor danner disse billeder grundlag for dette indlæg, og jeg håber selvfølgelig at andre vil blive inspireret lige som jeg selv er blevet det.
 
 
 

 

onsdag den 5. august 2015


Hjemme igen efter en dejlig ferie.

Åh hvor er det altså dejligt at komme hjem igen efter en god ferie, og især når man har en masse oplevelser og inspiration med hjem i rygsækken.

Vi har været i Normandiet, hvor jeg må sige, jeg er faldt pladask på rumpetten over alle de blomsterkummer og blomsteropsatser, der pynter mange små byer der nede, det er virkelig en fornøjelse.

Vi besøgte selvfølgelig også Claude Monets have, og på vej mod Frankrig kørte vi via Holland, hvor vi overnattede på et hotel ved Venlo, et hotel vi kendte fra 2012 hvor de afholdte Floriaden. Det lille by Arcen hvor hotellet er beliggende er simpelthen SÅ hyggelig og charmerende, og som et ekstra plus for os som gerne besøger haver, ligger der en meget flot og velplejet slotshave i byen -De Kasteeltuinen-, og denne gang fik vi heldigvis også tid til at besøge den, hvilket var en rigtig fin oplevelse, og et sted jeg helt sikkert vil besøge igen, hvis vi er på de kanter.

 
Min veninde har vandet krukker her hos os, og hun var mildest talt nervøs for, hvordan det ville gå, og om der var liv i blomsterne, når vi kom hjem, så da der var et par dage til vi kom hjem, sendte hun flere billeder via SMS af hende og de forskellige blomster, og på et billederne havde hun skrevet: Vi kæmper for at overleve de sidste dage ;0) og på et andet billede stod: Nogenlunde gode venner, og: Hun har hængt noget ”med næbet”, og på et billede af min veninde og min engletrompet som jeg havde givet hende strenge formaninger om skulle have MEGET vand stod der: Den er da ikke gået ud :-| og på det sidste billede stod: Vi savner diiiiggg, det går da ok og vi prøver at holde ud til du kommer – hjem. Knus blomsterne. Sikke en velkomst, vi var ved at dø af grin da vi åbnede den SMS, og det gav mig inspiration til at få taget nogle billeder af nogle af kummerne da vi kom hjem, så derfor kommer disse billeder i dette indlæg.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

 
 
 


 
Det er desværre igen længe siden, jeg har fået lavet et indlæg, det er rigtig øv og der skal ingen tvivl være om, at jeg har savnet at være en del af livet her i blogland, men jeg lover at få fulgt op på dette indlæg, så nogle af de mange fine billeder fra de dejlige steder jeg har besøgt i ferien også kommer på bloggen her.

Ud over at have besøgt dejlige steder i ferien var jeg en af de heldige kartofler, som fik mulighed for at besøge Claus Dalbys have i juni, endelig lykkedes det for mig at få lov at se den fantastiske plet i Risskov, og hold da op, selv om jeg jo synes jeg kendte haven rimelig godt via de mange billeder, jeg i årevis har siddet og faldet i svime over, var det at gå rundt i haven da bare helt fantastisk, og det også at kunne indånde dufte og mærke stemningen med sine egne sanser var da bare helt fantastisk, og det fik mig til at taget en del billeder, som jeg selvfølgelig skal komme tilbage til.
 
Bente E lagde et billede af sine kongelys på face, hvor jeg blev helt paf over at se hvor langt fremme de var, og Bente skrev jeg helt sikkert kunne glæde mig til at komme hjem og se mine, og det havde hun da helt ret i :0)