søndag den 25. august 2013

Agapanthus i yndefuldt forfald !

I morges da vi kom ned i haven, stod morgensolen og skinnede ned i frøstandene og de sidste rester af de blomstrende Agapanthus.




Det var slet ikke til at stå for, for hold da op hvor var det smukt, og derfor skyndte jeg mig også tilbage efter kameraet, så jeg kunne prøve at fange stemningen med linsen.






Vi har haft rigtig mange blomster i vores Agapanthus i år, og blomstringen strækker sig jo så helt utrolig længe, så man virkelig kan nyde den.

I år har jeg desværre ikke været så flittig til at få fotograferet, men jeg har da fået taget nogle billeder af vores Agapanthus medens de stod i fuld flor.




Jeg er meget fascineret af denne plante, og synes virkelig hver fase af blomstringen har sin charme, også nu hvor de jo står på det sidste synes jeg stadig de er så utrolig smukke, og i et sådan morgenlys som vi havde her til morgen, er der jo ”ikke et øje tørt”.



søndag den 18. august 2013

På besøg Bag Havelågen hos Lene.

For en måneds tid siden var jeg en eftermiddag på besøg Bag Havelågen hos Lene, og der er ingen tvivl om, at hendes paradis ikke blev mindre fantastisk af, at opleve det i virkeligheden – HVOR VAR DER DEJLIGT – det er VIRKELIG et stykke af PARADISETS HAVE, Lene og hendes mand har fået skabt.

Da jeg besøgte Lene, var det en af de der helt utrolig varme eftermiddage, vi har haft her i sommer, så jeg tror, jeg må være kommet pustende ind af havelågen, for i hvert fald fik jeg hurtigt et glas kold hvidvin i hånden, og så stod tiden faktisk stille, for det er dog utroligt som snakken går, når man har fælles interesse.




Lene er jo om nogen detaljernes woman, så alle steder er der virkelig kælet for detaljen, både med hensyn til havens indretning og beplantningen, men også ifbm alle de mange flotte opstillinger Lene har etableret rundt omkring, kan man virkelig se, at ingen ting er overladt til tilfældighederne.






Jeg er helt vild med alle de MANGE haverum Lene har etableret, det giver en fantastisk stemning, og en hygge og intimitet der er så dejligt – og jeg har da også en klar fornemmelse af, at Lene ikke kun er i gang med at planlægge nye tiltag i haven, men ALTID er i gang med at etablere nyt, og der var da også gang i et nyt projekt, da jeg var forbi!


Jeg blev selvfølgelig også vist rundt i haven og da tiden efterhånden var MEGET fremskreden, da der var gået 3 timer, var det ved at være på tide at takke af for en helt utrolig dejlig og på mange måder inspirerende eftermiddag, men jeg ville nu gerne have nogle flere billeder, og Lene sagde meget gæstfrit: du bruger bare den tid der skal til, jeg skal ikke skynde mig. Jeg fik heldigvis taget nogle flere billeder end dem jeg allerede havde taget, men jeg tror der er nogen der kender det der med, at når man så kommer hjem, så synes man bare der MANGLER SÅ MANGE, det gør jeg i hvert fald her, også selv om ”jeg jo fik den tid der skulle til”, så forstår jeg ikke hvor alle de billeder er blevet af, som jeg troede jeg havde taget ;0)



Tusinde tak Lene og Søren for jeres gæstfrihed og den utrolig dejlige eftermiddag hos jer, jeg er ved at skulle i gang med projekt ”pigsten” som jeg jo blev vildt inspireret af hos jer, så nu er det "bare" det, om jeg kan få det til at se ordentligt ud ?